På håret

Skönhet / Hår, Löshår, Rapunzel, Skönhet / Permalink / 0

 

 

Idag har jag äntligen plockat ut löshåret jag satte i inför bröllopet. Lätt ångestladdat är väl en underdrift, för efter 3 mån har jag vant mig vid midjelångt tjockt hår. Förstår helt de som blir beroende och inte kan sluta. Kände mig så snygg, sexig och mer "jag" med löshåret.

Men samtidigt hade det vuxit ut nästan 4 cm och börjat bli tungt och trassligt. För att inte tala om sist jag försökte göra slingor och min stackars frisör fick krångla för att ta sig runt fästena...

Så 6 paket (120g) 50 cm långt nail hair plockades ur på Rapunzel of Sweden här i Uppsala. Tog 1h och 30 minuter och det var en jättetrevlig och pratig tjej som jobbade idag. Älskar pratiga människor inom skönhetsbranchen, jag vet att vissa vill ha en som är tyst men jag tycker om de som pratar.

Så här i efterhand känns det skönt att ha min normala hårlängd igen, helt makalöst skönt att kunna dra fingrarna genom håret helt obehindrad igen, klia sig i hårbotten, och allt anant som jag inte kunnat göra ordentligt. Får se om det blir en ny omgång löshår senare, ska försöka få mitt eget att växa ut ordentligt först.

Till top