Långprommenad

Personligt, Träning / Helg, Min vardag, Promenad, Runkeeper, Smultronställen, Uppsala, Vardagsmotion, dagbok, personligt / Permalink / 0
 
 
Igår blev det en riktigt lång promenad - över 2 timmar var vi ute. Härligt flåsig och mör i benen efteråt, men önskade lite att jag tagit träningskläder och inte jeans. Dagen var kvav och vindstilla med riktigt tunga moln som aldrig ville regna utan bara låg och hotade. Prommen började med en sväng förbi mitt jobb uppe i Science Park för att stänga av ett par maskiner, sedan föjlde vi Linnéstigen upp på ulleråkersåsen bort till SLU innan vi tog grusvägen hem till Kungsängen.
 
 
 
Jag älskar att vara ute och gå så här års - naturen är absolut underbar med gröna träd, böljande sädesfält och vilda djur. Längs stigen upp på åsen hittade vi massor av vildväxande smultron och hallon. Hallonen var inte mogna med smultronen var söta och helt perfekta! Finns massor med blåbär där uppe i skogen också, nästan så man borde ta med sig en bärplockare och hink upp någon dag... Högst upp på åsen har de byggt en stor utsiktsplattform med vy ut över fälten och fågeltornet vid föret. Tycker det är så härligt när det satsas på så enkla men förskönande inslag i stan, utsikten där uppifrån är fantastisk!
 
 
Till top