Lookfantastic

Shopping, Skönhet / Min vardag, Skönhet, Vardagsmotion, beautybox, lookfantastic, prenumeration, shopping, skönhetsbox / Permalink / 0
 
 
Imorse fick jag en riktig motionstur över Uppsalaåsen innan jobbet. Hade beställt ett paket och en skönhetsbox-prenumeration från Lookfantastic.com (billigare än den svenska motsvarigheten) men lyckats strula till det med adressen. Tidigare, innan PostNord öppnade i Willys, hämtade jag en hel prenumeration (en låda i månaden i 12 månader) ute i på företagscentret i Boländerna (som för övrigt bara har öppet mån-fre 8-17). Så den här gången tänkte jag vara smart och ange jobbadressen för att slippa cykla genom halva stan i rusningstid.
Men, nä, eftersom jag missade att skriva företagsnamnet så hamnade paketen ute på Konsum Västertorg i Eriksberg.
Så min morgon blev att brottas med sjukhusbacken som vanligt, sedan fortsätta uppför åsen genom stadsskogen (väldigt vackert i morgonsolen) krångla mig ut till Västertorg och hämta mina två paket och sedaqn genom skogen igen till jobbet. Var ändå på plats 8:20, vilket är före de flesta.
 
Så åter till inläggets tema - vad har jag köpt? Jo, jag blev sugen på att testa en skönhetsboxprenumeration igen och är ganska trött på Glossybox, men gillade Lookfantastics boxar. En kompis ville köra Glossy igen,så nu kan vi byta produkter. Sedan hade jag en 15% rabattkod på Lookfantastic så jag passade på att köpa på mig lite schampo och balsam.
 
 
Ett megapack Redken Extreme schampo och balsam 500 ml/st och en kombo från Kerastase med schampo, balsam och hårolja. Sedan, eftersom jag hade spenderat tillräckligt mycket pengar fick jag ett par produktprover också - en dagcreme från Balance me och en liten inpackning från Kerastase. Små praktiska Travel size.
 
 
 
 
Skönhetsboxen denna månad innehöll: 
En burk vitaminer från Myvitamins med bla Zink, D- och C-vitamin som ska bidra till vackrare hår och hud. Vitaminer är väl alltid bra, men jag äter mina snarare för att må bra och sedan kommer skönheten på köpet.
En ansiktsmask som jag först trodde var en Nespressokapsel, välbehövligt, för min hud gör uppror just nu.
En ögonskugga från Model.co, neutral men glammig färg, gillar märket sedan tidigare, så stora förhoppningar här.
En kylande ögoncreme från Poláar, kan behövas när man är puffig och glåmig efter vintern
En lugnande aromaterapi-roller från thisworks, den går direkt till kompis eller Tradera, aromaterapi får jag migrän av.
Och sist en dagkräm från The Ordinary. Förhoppningsvis låg luktfaktor, annars går den också bort.
 
 
 
Till top