Skönhetsfavoriter på rea!

Shopping, Skönhet / Skönhet, bangerhead, rea, shopping, spara pengar / Permalink / 0
 
I torsdags kom äntligen mitt paket från Bangerhead! Beställde i söndags och det tog en himla tid innan det skickades. Kanske den 1-2 dagars leveranstid som utlovades räknas efter att de skickat paketet eller nåt, men lite otålig var jag. Men men, den som väntar på något gott... 
 
Jag lyckades få till en riktigt bra deal genom att kombinera pågående rea med en rabbattkupong jag fick sist jag köpte linser (100kr vid köp för 500kr) och passade på att klicka hem några skönhetsfavoriter! Ser till att alltid ha en lista på grejer jag vill ha om ett bra erbjudande dyker upp - på det sättet betalar jag aldrig fullpris!
 
Det blev en liten flaska hårolja från Moroccanoil för att ersätta den som smashades mot badrumsgolvet en stressig morgon, en flaska Blonde Idol schampo från RedKen - ny sort ska bli kul att testa, och världens bästa hårborste TangleTeezer. Har ni inte en TangleTeezer än så köp en ögonaböj! Den reder ut så himla bra utan att dra i håret, och funkar även på blött hår utan att slita det. Jag har till och med köpt en till kompisars hårömma barn i julklapp och de älskar den "magiska hårborsten", kompisens 2-åring lärde sig till och med borsta håret själv!
 
Totalt betalade jag 442 kr för alltihop, och då hade jag utnyttjat följande rabatter
Rea: 158 kr
Rabattkod: 100 kr
Bonusway: 13 kr (3% återbäring)
Kreditkort: 4,42 kr (1% återbäring på allt jag handlar med mitt Re:Member eller Preem mastercard)
Total besparing: 275 kr (39%)
Till top