Ett paket kommer lastat

Shopping / Min vardag, apotek, shopping / Permalink / 0
 
 
Igår fick jag hämta ett paket från Apotea fyllt med en massa grejer jag beställt. Jag var in på apoteket i veckan och skulle ha värktabletter men insåg att priserna på Apotea ligger långt under de fysiska butikerna (och deas webbshoppar) så jag valde att handle via nätet istället. Dessutom kom jag över en rabattkod som gav 10% på ett helt köp så det blev ännu billigare!
 
Jag gillar ju som bekant att bunkra när det är billigt, så jag plockade på mig en hel del:
 
Berocca med apelsinsmak 45 tabl (3rör) är en förpackningsstorlek jag sällan hittar i handeln, så jag passar på att köpa billigt på nätet. Är fullkomligt beroende av Berocca på morgonen!
 
Två olika smärtstillande - Naproxen och Diklofenac är stapelvaror i mitt badrumsskåp. Eftersom jag har ont i rygg och axlar med jämna mellanrum så vill jag ha lite bättre grejer än alvedon.
 
Absolut Torr deo är också en stapelvara - en deo somhelt stoppar svettning - man duttar på innan man går och lägger sig och sedan tvättar bort på morgonen. Efter ca en vecka är man sedan svettfri i armhålorna (eller vart man nu har duttat), jag brukar klara mig med att använda den 2 ggr i veckan efter den första veckan.
 
Scholl fresh step skodeodorant blev ett impulsköp, jag hade just varit hos sjukgymnasten och insåg när jag satt där att mina gummistövlar luktar apa!
 
Footmender har jag velat prova länge, min hudterapeut har rekommenderat den så jag passade på nu när den var på rea.
 
Behepan är starka B12-tabletter som man kan köpa receptfritt. Men i fysisk butik brukar man få argumentera varför man ska ha dem eftersom "det är så ovanligt att man äter dem utan recept". Jag har fått dem på recept för några år sedan och mådde jättebra, så jag tänkte testa igen. Och genom att köpa på nätet slipper man tjafsa.
 
Som en bonus låg det en lapp med en rabattkod till Zalando i lådan. Tror den får gå till maken, han behöver köpa en ny plånbok.
Till top