Traderahelg

Organisering / Helg, gör plats, sälj, tjäna pengar, tradera / Permalink / 0
 
 
Jag såg att Tradera bjuder på provisionen på en annons fram till den 19/2, så jag passade på att lägga upp min Samsung Galaxy S6 till försäljning och hoppas på en fin prislapp på den.
Det är evigheter sedan jag körde ett riktigt Tradera-race, förr hade jag nästan 5 auktioner i veckan, och jag saknar det faktiskt. Både att bli av med grejer här hemma och att få in pengar för saker jag inte använder. 10000 våren innan vi flyttade var ju ganska välkommet om man säger så, bekostade mer än väl min halva av flyttgubbarna. 
 
Så i helgen ska jag göra ett ryck igen och bli av med en massa saker som ligger och skräpar:
 
Fitbit flex som jag inte använder längre (hamnar i nattläge när jag använder en vortex på jobbet, och jag tröttnade på den)
Harry Potter and the Cursed Child som jag fick av svärföräldrarna i julklapp. Har läst den och den var bra, men inte så bra att jag kommer vilja läsa om den som med de andra HP böckerna
CLEAN White Woods som jag älskade när jag köpte den, men inte använt sedan dess

Lookfantastic

Shopping, Skönhet / Min vardag, Skönhet, Vardagsmotion, beautybox, lookfantastic, prenumeration, shopping, skönhetsbox / Permalink / 0
 
 
Imorse fick jag en riktig motionstur över Uppsalaåsen innan jobbet. Hade beställt ett paket och en skönhetsbox-prenumeration från Lookfantastic.com (billigare än den svenska motsvarigheten) men lyckats strula till det med adressen. Tidigare, innan PostNord öppnade i Willys, hämtade jag en hel prenumeration (en låda i månaden i 12 månader) ute i på företagscentret i Boländerna (som för övrigt bara har öppet mån-fre 8-17). Så den här gången tänkte jag vara smart och ange jobbadressen för att slippa cykla genom halva stan i rusningstid.
Men, nä, eftersom jag missade att skriva företagsnamnet så hamnade paketen ute på Konsum Västertorg i Eriksberg.
Så min morgon blev att brottas med sjukhusbacken som vanligt, sedan fortsätta uppför åsen genom stadsskogen (väldigt vackert i morgonsolen) krångla mig ut till Västertorg och hämta mina två paket och sedaqn genom skogen igen till jobbet. Var ändå på plats 8:20, vilket är före de flesta.
 
Så åter till inläggets tema - vad har jag köpt? Jo, jag blev sugen på att testa en skönhetsboxprenumeration igen och är ganska trött på Glossybox, men gillade Lookfantastics boxar. En kompis ville köra Glossy igen,så nu kan vi byta produkter. Sedan hade jag en 15% rabattkod på Lookfantastic så jag passade på att köpa på mig lite schampo och balsam.
 
 
Ett megapack Redken Extreme schampo och balsam 500 ml/st och en kombo från Kerastase med schampo, balsam och hårolja. Sedan, eftersom jag hade spenderat tillräckligt mycket pengar fick jag ett par produktprover också - en dagcreme från Balance me och en liten inpackning från Kerastase. Små praktiska Travel size.
 
 
 
 
Skönhetsboxen denna månad innehöll: 
En burk vitaminer från Myvitamins med bla Zink, D- och C-vitamin som ska bidra till vackrare hår och hud. Vitaminer är väl alltid bra, men jag äter mina snarare för att må bra och sedan kommer skönheten på köpet.
En ansiktsmask som jag först trodde var en Nespressokapsel, välbehövligt, för min hud gör uppror just nu.
En ögonskugga från Model.co, neutral men glammig färg, gillar märket sedan tidigare, så stora förhoppningar här.
En kylande ögoncreme från Poláar, kan behövas när man är puffig och glåmig efter vintern
En lugnande aromaterapi-roller från thisworks, den går direkt till kompis eller Tradera, aromaterapi får jag migrän av.
Och sist en dagkräm från The Ordinary. Förhoppningsvis låg luktfaktor, annars går den också bort.
 
 
 

Ny mobil

Shopping / mobil, oneplus, prylar, shopping, teknik / Permalink / 0
 
 
Jag är så lycklig! Har klagat på min Galaxy S6 i evigheter nu, och till slut fick jag nog och slog till på en ny mobil.
I dag fick jag äntligen hem den - en OnePlus 3T.
Det var ett sjuhelsikes meck att få UPS att leverera den till jobbet, för naiv som jag var trodde jag att en adressändring på UPS hemsida gjorde att de plockade upp paketet på utlämningsstället (skolgatan) och lämnade av det på mitt jobb (science park) som en del av utkörningsrundan när de ändå är i stan. Men näedå, en adressändring innebär att paketet måste åka tillbaka till depån på Arlanda och sorteras om. Miljövänligt? Not really. Hade jag vetat det hade jag kunnat plocka upp den under helgen.
 
Hur som helst - vrålnöjd med min nya nalle. Snygg, snabb och smart. Har det bästa av Android och iPhone till ett galet billigt pris - 4300 för en mobil som slår både Samsung och iPhone med hästlängder!
Till top