Vikt & mått 31/7

/ vikt, vikt&mått, viktresa / Permalink / 0
 
 
Urk, den här veckan har vikten gått upp och måtten stått still. Blir otroligt missnöjd så fort viktnedgången inte är linjär neråt. Såklart vet jag att den svajar och så länge trendlinjen går neråt så är det som det ska.
Denna veckan har det varit semestervecka, så det kanske har bidragit lite. Lite jordgubbar och hallon med vispgrädde igår, lite lightläsk, oregelbundna mattider etc...
Träningen blev det tå löprundor i måndags och tisdags, men sedan föll det. Alltid finns det något att ursäkta med (för varmt, idag har vi mycket annat, för sent på kvällen etc).
Nästa vecka börjar jobbet och rutinerna igen och jag längtar faktiskt! Jag älskar mitt jobb!
Får se om det blir en vända till gymmet bredvid där jag har kort eller om jag fortsätter med bara utomhuslöpningen.
 
Anyhooo här är veckans resultat:
 
  Vikt Midja Munken Lår Rumpa Överarm
30-jul 70,7 81 102 60 100 31
sedan förra veckan +0,6 0 0 0 0 0
sedan start -2,3 -6 -4 -1,5 -3 -2

Skönhetsfavoriter på rea!

Shopping, Skönhet / Skönhet, bangerhead, rea, shopping, spara pengar / Permalink / 0
 
I torsdags kom äntligen mitt paket från Bangerhead! Beställde i söndags och det tog en himla tid innan det skickades. Kanske den 1-2 dagars leveranstid som utlovades räknas efter att de skickat paketet eller nåt, men lite otålig var jag. Men men, den som väntar på något gott... 
 
Jag lyckades få till en riktigt bra deal genom att kombinera pågående rea med en rabbattkupong jag fick sist jag köpte linser (100kr vid köp för 500kr) och passade på att klicka hem några skönhetsfavoriter! Ser till att alltid ha en lista på grejer jag vill ha om ett bra erbjudande dyker upp - på det sättet betalar jag aldrig fullpris!
 
Det blev en liten flaska hårolja från Moroccanoil för att ersätta den som smashades mot badrumsgolvet en stressig morgon, en flaska Blonde Idol schampo från RedKen - ny sort ska bli kul att testa, och världens bästa hårborste TangleTeezer. Har ni inte en TangleTeezer än så köp en ögonaböj! Den reder ut så himla bra utan att dra i håret, och funkar även på blött hår utan att slita det. Jag har till och med köpt en till kompisars hårömma barn i julklapp och de älskar den "magiska hårborsten", kompisens 2-åring lärde sig till och med borsta håret själv!
 
Totalt betalade jag 442 kr för alltihop, och då hade jag utnyttjat följande rabatter
Rea: 158 kr
Rabattkod: 100 kr
Bonusway: 13 kr (3% återbäring)
Kreditkort: 4,42 kr (1% återbäring på allt jag handlar med mitt Re:Member eller Preem mastercard)
Total besparing: 275 kr (39%)

På håret

Skönhet / Hår, Löshår, Rapunzel, Skönhet / Permalink / 0

 

 

Idag har jag äntligen plockat ut löshåret jag satte i inför bröllopet. Lätt ångestladdat är väl en underdrift, för efter 3 mån har jag vant mig vid midjelångt tjockt hår. Förstår helt de som blir beroende och inte kan sluta. Kände mig så snygg, sexig och mer "jag" med löshåret.

Men samtidigt hade det vuxit ut nästan 4 cm och börjat bli tungt och trassligt. För att inte tala om sist jag försökte göra slingor och min stackars frisör fick krångla för att ta sig runt fästena...

Så 6 paket (120g) 50 cm långt nail hair plockades ur på Rapunzel of Sweden här i Uppsala. Tog 1h och 30 minuter och det var en jättetrevlig och pratig tjej som jobbade idag. Älskar pratiga människor inom skönhetsbranchen, jag vet att vissa vill ha en som är tyst men jag tycker om de som pratar.

Så här i efterhand känns det skönt att ha min normala hårlängd igen, helt makalöst skönt att kunna dra fingrarna genom håret helt obehindrad igen, klia sig i hårbotten, och allt anant som jag inte kunnat göra ordentligt. Får se om det blir en ny omgång löshår senare, ska försöka få mitt eget att växa ut ordentligt först.

Till top